English Dutch French Arabic German Italian Polish Portuguese Russian Spanish
(ISO : 9001-2008)
Agriimplements.com Huis Over ons Terugkoppeling Contacteer ons

Reserveon derdelen

wij gebruiken de beste kwaliteit onderdelen voor onze boerderij machines, zijn onze eenheden verspreid over het noorden van Indi? waar Onderdelen voor werktuigen wordt geproduceerd volgens internationale normen. Naast onze eigen productie-eenheden wij hebben stropdas ups met een leider van reserveonderdelen industrie, waar we worden geserveerd op basis van prioriteit vanwege onze constante bestellingen.

schijf bladen in onze werktuigen ge?nstalleerd zijn gemaakt van borium staal en koolstofstaal. Deze hoogwaardige grondstoffen zorgt voor een langere levensduur en betere uitgang voor langere periode. Naast volledige werktuigen die wij bedienen massa bestellingen van schijven om fabrikanten te implementeren in cis, de vs, Europa en sommige govt. verwerkende industrie in het Midden-Oosten.

Punt van de ploeg of schoppen we gebruiken in onze frezen en telers zijn gemaakt van hoge kwaliteit om ze langdurig. Goede metalen samenstelling laat ze effici?nt te werken in geworteld en hard land. Punten van de ploeg worden ook afzonderlijk verkocht aan onze klanten in Europa en Amerikaanse landen.

Agrarische sluitingen hebben ook hun eigen belang wanneer ge?nstalleerd in elke werktuigen. Zelfs breuk van enkele bout in het seizoen, kan leiden tot verspilling van kostbare tijd. Om te voorkomen dat onze klanten van dergelijke ruzies gebruiken wij bevestigingsmiddelen voor onze werktuigen die zijn vervaardigd volgens DIN-normen of andere normen die internationaal worden erkend. Wij gebruiken beste grondstoffen voor deze moer en bouten die het eindproduct versterken en ze duurzamer. wij deze bevestigingsmiddelen leveren ook aan na reserveonderdelen markten over de hele wereld.

veren speelt een vitale rol in landbouwwerktuigen industrie, bespaart tanden van zijn buiging als vast in wortels en harde grond. Afgezien van frezen hebben Wij grote waaier van veringen voor landbouw.

Wij hebben onze eenheid te harvester te produceren en te combineren onderdelen, zijn wij produceren Rasp bars, vinger gesmeed bewakers, messen etc. naar Maaidorsmachines van alle bekende merken, ze worden op grote schaal gevraagd in de Europese landen. onze maaibalk assemblage heeft bezet breder marktaandeel van dan anderen. Wij voeren meerdere testen in de volgende bladen en op compleet samenstellingen om een klein defect te elimineren.

* GEZEGD gegevens is alleen voor referentie. Bedrijf is eigenaar van het recht op model specificaties en functies te wijzigen.
Draaiend landbouwer (Rotavator)
Landbouwer bebouwer
- voorjaar geladen landbouwer
- Stijve landbouwer
Schijven eg
- Compenseren Schijveneg
- Getrokken Compenseren Schijveneg (compact)
- Gemonteerd Compenseren Schijveneg
- Tandem Compenseren Schijveneg
- Paddy eg
Schijfploeg
Mouldboard ploeg
Ridger / Furrowers
- Tyne Ridger
- Schijf ridger single rij
- Schijf ridger twee rij
Laden leveler
- Zwaar plicht land leveler
- Laser land leveler
- Terracer mes
Sub Soiler
Post gat digger
maaier
- Verzorgen maaier
- zuigercompressoren voeder maaier
Draaiend vechtjas
Gewas aanplant oogster
Aardappel oogster
Reserve onderdelen
huis | over ons |Aanvraag | E-mail | Contacteer ons
Auteursrechten agriimplements.com 2015-2016. Alle rechten voorbehouden